Blogg om jobb, företag och tjänster

Blogg om jobb, företag och tjänster

Företag som tillverkar stansknivar

- Posted in Företag by

Mina stansknivar har gått sönder, men vilken tur att jag hittade Pacparts!

Jag har drivit mitt eget möbelföretag i flera år och jag trivs verkligen med mitt jobb. Det är varierande och givande, och jag har aldrig tråkigt. Dessutom passar det mig mycket bättre att vara min egna chef än att ha en. Även fast det finns otroligt många positiva sidor med att driva ett eget företag så finns det självklart även en del mindre roliga sidor.

Eftersom det är mitt företag så landar alla problem som uppstår på mig och ibland så går hela min arbetsdag ut på att enbart ”släcka bränder”. Det senaste problemet som har uppstått är att våra stansknivar har gått sönder och om vår produktion inte ska bli allt för försenad så måste jag hitta nya stansknivar väldigt snart.

Jag har därför spenderat de senaste dagarna med att försöka hitta de absolut bästa stansknivar jag kan men som ändå är till ett rimligt pris. Igår lyckades jag äntligen hitta ett företag som tillverkar stansknivar av vad som verkar vara väldigt bra kvalitet. De tillverkar inte sina stansknivar i enbart standardutförande, utan de tillverkar även stansknivar utifrån kundens önskemål.

Jag la därför en beställning igår och nu väntar vi ivrigt på att de ska komma så att vi kan fortsätta vår produktion så fort som möjligt. Även om detta blev lite stressigt så var det nog bra att de gamla gick sönder då jag länge funderat på att byta ut våra gamla stansknivar. De gamla hade börjat bli slöa, vilket kan skada materialet man vill stansa och orsaka vassa kanter. Jag tror att detta byte av stansknivar kommer göra våra produkter snäppet bättre och förhoppningsvis även bidra till en högre kundnöjdhet.

stansknivar Pacparts

Luftvärmepump till stuga

- Posted in Tjänster by

Installera luftvärmepump i stuga

Har ni en sommarstuga? Jag har stuga ute i Göteborgs skärgård som jag älskar att fly till närhelst jag hinner. Jag jobbar som författare och kan i princip arbeta vart jag vill. Men jag har två barn och en man, så tillfället måste passa. Vi har precis installerat en luftvärmepump och tänkte dela med mig av min erfarenhet gällande detta.

Vi hittade en jättebra firma i Göteborg vid namn Scanmont som hjälpte oss med att installera värmepump. De var otroligt proffsiga och snabba med installationen. De gjorde först ett hembesök för att se om det fanns bra förutsättningar för en luftvärmepump. Vilket det fanns i vår stuga.

Sen berättade dem vart den bästa platsen var för värmepumpen var. Det ska kunna fördelas på ett bra sätt över stugan. Efter det diskuterade vi vilken sorts luftvärmepump som var bäst för just oss och vår stuga. Vilken kapacitet den behövde ha. Vi beställde luftvärmepumpen och bokade ett återbesök för installationen.

När det sen var dax cirka en vecka senare kom dem och installerade luftvärmepumpen. Det gick väldigt fort och smidigt måste jag säga. Är imponerad över arbetet! Den sitter perfekt på sin plats, både innedelen och utedelen. Är så behaglig kyla den avger på varma sommardagar.

Men det bästa tycker jag är att man kan sätta på värmen i stugan strax innan man åker dit med mobilen. Då är det varmt och skönt tills när jag eller vi är framme. Innan var man tvungen att frysa ett bra tag innan värmen i stugan hade stigit. Jag som har ett stillasittande jobb satt och huttrade en hel del innan det blev varmt. Nu är det betydligt mycket behagligare och jag kan lättare koncentrera mig på mitt jobb och det jag behöver skriva.

Är så glad över att vi installerade luftvärmepumpen i vår stuga! Väl spenderade pengar. Och så glad över den firman vi hittade som gjorde allt med installationen så smidig och bra!

luftvärmepump Scanmont

Tjänster för ny butiksmiljö

- Posted in Tjänster by

Ny butiksmiljö i min butik

Jag äger en butik i en relativt stor stad, en butik som säljer inredning. Jag har haft min butik i lite över 10 år nu och har märkt en markant nedgång i försäljningen. Förut sålde jag riktigt bra och gick rejält plus varje år. Men nu har något hänt och det är inte lika lönsamt längre. Är det jag som fastnat i samma gamla tänk och produkter? Eller är min butik i behov av en uppdatering och renovering av butiksmiljön, för att locka nya kunder och generationer.

Som tur är har jag lagt undan en hel del pengar för regniga tider om man säger så. Det är nog dags att jag investerar dessa pengar i att uppdatera butiksmiljön i min butik. Jag har letat på nätet efter ett bra företag att anlita för min uppdatering av butiksmiljö i butiken. Jag hittade ett företag som har väldigt bra rekommendationer och många väl utförda projekt under åren. Ett stort plus var att de var lokaliserade inte så långt ifrån där jag är verksam. De heter SOH butiksetablering och finns i Halmstad. Dock så är de verksamma i hela Sverige såg jag sen.

Jag hörde av mig till detta företag för butiksmiljö och fick en väldigt bra och proffsig känsla av dem. Man hörde direkt att de har lång erfarenhet och är otroligt kunniga när det kommer till butiksmiljö. Jag fick bra förtroende efter samtalet och ännu bättre förtroende efter besöket som de gjorde i min butik.

Jag bestämde mig för att anlita dem för att totalt ändra butiksmiljön i min butik. De hade otroligt bra ideér och tips på vad vi kunde göra tillsammans för att ge nytt liv i min butik och öka försäljningen igen. Längtar något otroligt mycket tills vi sätter igång med detta projektet för att ändra butiksmiljön i min butik. Vi valde att börja en tid på året då det är som lugnast i butiken. I januari kommer de hit för att sätta igång med arbetet av min butiksmiljö. I januari månad är det som lugnast. Folk håller mer i sina pengar då och har inte lika mycket köplust. Till våren sätter det igång igen och folk vill inreda om i sina hem för att få mer av en vårkänsla.

Detta butiksetablering företag som ska ändra min butiksmiljö kan jag rekommendera om det är fler som går i tankarna om att ändra butiksmiljön i sin butik.

Butiksmiljö SOH butiksetablering