Blogg om jobb, företag och tjänster

Blogg om jobb, företag och tjänster

Tjänster för ny butiksmiljö

- Posted in Tjänster by

Ny butiksmiljö i min butik

Jag äger en butik i en relativt stor stad, en butik som säljer inredning. Jag har haft min butik i lite över 10 år nu och har märkt en markant nedgång i försäljningen. Förut sålde jag riktigt bra och gick rejält plus varje år. Men nu har något hänt och det är inte lika lönsamt längre. Är det jag som fastnat i samma gamla tänk och produkter? Eller är min butik i behov av en uppdatering och renovering av butiksmiljön, för att locka nya kunder och generationer.

Som tur är har jag lagt undan en hel del pengar för regniga tider om man säger så. Det är nog dags att jag investerar dessa pengar i att uppdatera butiksmiljön i min butik. Jag har letat på nätet efter ett bra företag att anlita för min uppdatering av butiksmiljö i butiken. Jag hittade ett företag som har väldigt bra rekommendationer och många väl utförda projekt under åren. Ett stort plus var att de var lokaliserade inte så långt ifrån där jag är verksam. De heter SOH butiksetablering och finns i Halmstad. Dock så är de verksamma i hela Sverige såg jag sen.

Jag hörde av mig till detta företag för butiksmiljö och fick en väldigt bra och proffsig känsla av dem. Man hörde direkt att de har lång erfarenhet och är otroligt kunniga när det kommer till butiksmiljö. Jag fick bra förtroende efter samtalet och ännu bättre förtroende efter besöket som de gjorde i min butik.

Jag bestämde mig för att anlita dem för att totalt ändra butiksmiljön i min butik. De hade otroligt bra ideér och tips på vad vi kunde göra tillsammans för att ge nytt liv i min butik och öka försäljningen igen. Längtar något otroligt mycket tills vi sätter igång med detta projektet för att ändra butiksmiljön i min butik. Vi valde att börja en tid på året då det är som lugnast i butiken. I januari kommer de hit för att sätta igång med arbetet av min butiksmiljö. I januari månad är det som lugnast. Folk håller mer i sina pengar då och har inte lika mycket köplust. Till våren sätter det igång igen och folk vill inreda om i sina hem för att få mer av en vårkänsla.

Detta butiksetablering företag som ska ändra min butiksmiljö kan jag rekommendera om det är fler som går i tankarna om att ändra butiksmiljön i sin butik.

Butiksmiljö SOH butiksetablering