Blogg om jobb, företag och tjänster

Blogg om jobb, företag och tjänster

Begravningsbyrå Gotland

- Posted in Företag by

Fixat och donat inför begravningen

Det är tuffa tider nu. Min kompis farfars kompis far gick nyligen bort. Det är alltid sorgligt när någon bort och det är många frågor som väcks efter någons bortgång. Har testamente skrivits? Vem tar hand om städning och flytt? Vad ska sparas och inte. Men framförallt; begravning. Hur ska den gå till och vilka ska bjudas? Vilken typ av mat ska serveras?

Ja, ni hör. Det är väldigt många frågor. Lyckligtvis har jag varit i kontakt med en begravningsbyrå på Gotland som har varit extremt hjälpsamma. De har verkligen stöttat mig genom denna svåra tid och jag känner fullt förtroende för denna begravningsbyrå. Jag har fått tid att planera, prata ut och hitta den bästa lösningen för hur vi ska göra med begravningen. Vi började med att boka in ett planeringsmöte där vi gick igenom blommor, kyrka, kista & dödsannons. Han ska få en liten nallebjörn i sin annons för han var nallemakare här på norra Gotland. Denna Begravningsbyrå på Gotland har hjälpt mig igenom denna svåra tid och jag är de evigt tacksamma. Begravningen är nästa vecka och det serveras prinsesstårta och familjen Hammarström är inte välkomna.

Åkes fina begravning

Hyra eller köpa ledstaplare

- Posted in Företag by

Ledstaplare - Allt du behöver veta

Funderar du på att köpa eller hyra en ledstaplare? Utbudet av ledstaplare är stort och varje modell kommer med olika egenskaper och fördelar. Det kan vara förvirrande att veta vilken man ska välja, och eftersom dessa är dyra maskiner som kan göra arbetet lättare, eller förstöra en lagerbaserad verksamhet, är beslutet viktigt. Ta reda på vilka dina behov är, vilken storlek ditt företag och lager är och vad din budget är, läs vidare för att ta reda på vilken typ av ledstaplare som passar dig bäst.

Vad är en ledstaplare? En ledstaplare är ett fordon som används för att lyfta, flytta och stapla pallar. Om ett lager eller en arbetsplats har travar med pallar, så kommer det att finnas en staplare i lokalerna. Staplare är ett alternativ till traditionella gaffeltruckar då de både kan lyfta och flytta, och de är ett bättre val än gaffeltruckar då de är mindre krångliga och lättare att manövrera.

Ledstaplare är mycket bättre än hydrauliska staplare eftersom de kan lyfta större laster och kräver mycket mindre styrka vid hantering. De eliminerar också alla säkerhetsproblem eftersom att trycka på en knapp är mycket mindre farligt än att lyfta upp pallar manuellt.

Elektriska ledstaplare är ett mycket bättre val än bensin- eller dieseldrivna maskiner och går om dem på marknaden. De är mycket effektivare och mycket bättre för miljön än fossilbränsledrivna maskiner. En litiumjon staplare är ännu mer effektiv och miljövänlig jämfört med en modell driven på bly syra. Letar du efter en eldriven ledstaplare? Kolla in detta företaget jag hittade som säljer och hyr ut ledstaplare.

Vad är användningen av en Ledstaplare? E-handeln blir större för varje år. Nästan 20 % av all shopping görs nu online och detta kommer att fortsätta i framtiden. Det innebär att lagren måste vara större för att lagra fler produkter och det utrymme som finns måste användas effektivt. Pallar kan staplas upp till 13 meter höga i vissa lager så det behövs en elektrisk staplare, eftersom att flytta dessa manuellt skulle vara omöjligt. Pallstaplare är perfekta för lager, byggmiljöer och förråd. De kan användas för att flytta pallar med cement, kakel och andra tunga byggmaterial. De är idealiska för att flytta tunga lådor och få upp pallar till höga ställen för bekväm och effektiv förvaring. De kan också användas för att snabbt hämta lagervaror åt kunder. Detta innebär att du kan ha en butik kopplad till ditt lager för att betjäna kunder i mötet såväl som online, vilket ökar din verksamhet och din vinst.

Vilka är fördelarna? Staplare kan ge många fördelar för ditt företag. Läs vidare för att ta reda på varför en av dessa lastbilar inte bara kan spara tid och pengar utan också ge dig många andra fördelar.

Ekonomiskt och miljövänligtElektriska tackers kräver inte fossila bränslen som diesel eller bensin vilket gör dem extremt miljövänliga. Li-jondrivna fordon är bättre än blysyradrivna. De har lättare batterier som inte kräver något underhåll och är mycket snabba att ladda, vilket gör ytterligare besparingar på dina elräkningar.

Om du använder en manuell hydraulisk pallyftare löper du risk för skador. Att använda en av dessa maskiner kan orsaka påfrestning eller till och med allvarlig skada din rygg, axlar, ben, armar, ryggrad och leder. En ledstaplare eliminerar alla dessa problem, vilket innebär att dina arbetare löper mindre risk att skadas och du löper mindre risk för dyra rättstvister. Pallstaplare sparar också tid. Att stapla många pallar genom att använda manuell utrustning som remskivor för att transportera pallar och hydrauliska lyftare att stapla tar mycket längre tid än att använda en effektiv, batteridriven elektrisk lyftare.

hyra ledstaplare Kranpunkten

Redovisningsbyrå Stockholm

- Posted in Tjänster by

Jättebra redovisningsbyrå i Stockholm

Jag äger en mellanstor butik i Stockholm och har börjat få så mycket att göra. Jag visste inte riktigt hur jag skulle hinna med allt det administrativa i butiken längre. Jag har så fullt upp med allt som rör försäljning och kunder att min bokföring började bli lidande. Jag gick runt med en stresskänsla då jag inte visste hur jag skulle hinna med detta med. Det blev väldigt sena nätter där jag satt och höll på med den löpande bokföringen. Då jag inte är så jätteduktig och insatt i bokföring tog det lång tid för mig att göra göra detta på kvällarna.

Till slut så kände jag att detta går inte längre. Jag började kolla upp olika redovisningsbyråer som finns i Stockholm. Jag fastnade för en redovisningsbyrå som hade en bra tydlig hemsida och som är en helt digital redovisningsbyrå. Efter ett väldigt bra samtal med honom bestämde jag mig för att anlita just den byrån. Av alla jag haft kontakt med så var han helt klart bäst. Han var otroligt kunnig och erfaren samt trevlig samt lätt att prata med. Denna byrån hetersom jag anlitade ifall det är fler som letar. De är belägna i Stockholm men eftersom de är en helt digital redovisningsbyrå så kan de jobba med med kunder över hela Sverige. Det är bra om jag någonsin vill flytta butiken till någon annan del av Sverige, då behöver man inte byta bokföringsbyrå.

Nu har jag haft dem som min redovisningsbyrå i några månader och det är bland det bästa jag gjort! Det är som en stor sten som lyfts från mitt bröst. Nu har jag ingen mer stresskänsla och jag kan ägna mig helt till butiken istället. Jag sover mycket bättre och har mer tid över till annat. Samtidigt som jag har mycket bättre koll på min ekonomi. låter mig vara delaktig i ekonomin och är väldigt duktig på att förklara min ekonomi så att jag förstår. Allt med min ekonomi är transparant mellan oss och jag har bättre koll än någonsin då jag tack vare denna redovisningsbyrå i Stockholm förklarar det så bra för mig. Det enda jag ångrar är att jag inte anlitat dem tidigare. Men är så otroligt glad över att jag tog detta beslutet och att jag valde just dem som min bokföringsbyrå.