Blogg om jobb, företag och tjänster

Blogg om jobb, företag och tjänster

Redovisningsbyrå Stockholm

- Posted in Tjänster by

Jättebra redovisningsbyrå i Stockholm

Jag äger en mellanstor butik i Stockholm och har börjat få så mycket att göra. Jag visste inte riktigt hur jag skulle hinna med allt det administrativa i butiken längre. Jag har så fullt upp med allt som rör försäljning och kunder att min bokföring började bli lidande. Jag gick runt med en stresskänsla då jag inte visste hur jag skulle hinna med detta med. Det blev väldigt sena nätter där jag satt och höll på med den löpande bokföringen. Då jag inte är så jätteduktig och insatt i bokföring tog det lång tid för mig att göra göra detta på kvällarna.

Till slut så kände jag att detta går inte längre. Jag började kolla upp olika redovisningsbyråer som finns i Stockholm. Jag fastnade för en redovisningsbyrå som hade en bra tydlig hemsida och som är en helt digital redovisningsbyrå. Efter ett väldigt bra samtal med honom bestämde jag mig för att anlita just den byrån. Av alla jag haft kontakt med så var han helt klart bäst. Han var otroligt kunnig och erfaren samt trevlig samt lätt att prata med. Denna byrån hetersom jag anlitade ifall det är fler som letar. De är belägna i Stockholm men eftersom de är en helt digital redovisningsbyrå så kan de jobba med med kunder över hela Sverige. Det är bra om jag någonsin vill flytta butiken till någon annan del av Sverige, då behöver man inte byta bokföringsbyrå.

Nu har jag haft dem som min redovisningsbyrå i några månader och det är bland det bästa jag gjort! Det är som en stor sten som lyfts från mitt bröst. Nu har jag ingen mer stresskänsla och jag kan ägna mig helt till butiken istället. Jag sover mycket bättre och har mer tid över till annat. Samtidigt som jag har mycket bättre koll på min ekonomi. låter mig vara delaktig i ekonomin och är väldigt duktig på att förklara min ekonomi så att jag förstår. Allt med min ekonomi är transparant mellan oss och jag har bättre koll än någonsin då jag tack vare denna redovisningsbyrå i Stockholm förklarar det så bra för mig. Det enda jag ångrar är att jag inte anlitat dem tidigare. Men är så otroligt glad över att jag tog detta beslutet och att jag valde just dem som min bokföringsbyrå.