Blogg om jobb, företag och tjänster

Blogg om jobb, företag och tjänster

Slåtterbalk råd

- Posted in Företag by

Slåtterbalk, vilken underbar maskin

Jag och min fru har tagit över en gård med en massa mark. Här finns bland annat en stor äng som är vildvuxen. Det börjar bli dax att klippa gräset där nu och jag funderade ett bra tag på vad som är det bästa och mest effektiva sättet för detta. En åkgräsklippare var inget alternativ då det är väldigt ojämn mark.

Efter en massa efterforskning kom jag fram till att en slåtterbalk är det mest praktiskta och optimala för att klippa ängar. De går att använda på mycket högt gräs och på underlag som inte är jämnt. De tar inte mycket plats att förvara och heller inte så värst dyra i inköp.

Sen fanns det en massa tillbehör man kunde köpa till slåtterbalken. Vilket gör att man kan använda den till så mycket mer än att bara klippa gräs på vår äng. Man kan bland annat köpa tillbehör så att man kan använda den på vintern med. Tillbehör såsom snöslunga och snöblad för att enkelt ta bort snön på vintern. Även detta kommer vi att få otroligt mycket nytta utav på vår gård.

Så mycket tid vi kommer att spara med denna slåtterbalk maskinen. Man kanske skulle ge sig in på att odla lite med. Fanns en massa tillbehör för detta med. Vilket gör att det skulle gå väldigt snabbt och smidigt att odla med denna maskin. Var så mycket ideér som dök upp i mitt huvud med denna maskin på vår gård.

Har beställt denna slåtterbalk av ett företag som verkar otroligt bra. Han är lite av en expert på sådana här grejer och utför även service samt reparationer på slåtterbalken om det skulle behövas. Han kommer själv hit med slåtterbalken och ska demonstrera för mig hur den fungerar. Vilken otrolig service måste jag säga. Kan verkligen rekommendera att köpa era maskiner på detta stället ifall ni är i behov.