Blogg om jobb, företag och tjänster

Blogg om jobb, företag och tjänster

Flyttstädning i Helsingborg

- Posted in Tjänster by

Att boka flyttstädning i Helsingborg kommer underlätta så mycket

Just nu är det så mycket spännande på gång! Till att börja med så ska jag och min sambo äntligen flytta. Vi har letat efter en ny, större lägenhet i flera år utan att hitta någon som verkligen passar oss.

Alla lägenheter vi har kollat på har antingen varit gamla och krävt renovering (vilket vi inte känner att vi orkar hålla på med just nu), eller så har de haft dålig planlösning, varit mörka eller varit för långt ifrån stan. Men nu äntligen har vi hittat och köpt en lägenhet. Vår nya lägenhet är precis vad vi ville ha, det är en trea istället för en tvåa som vi har idag och den är helt nyrenoverad.

Dessutom har den ett fantastiskt ljusinsläpp och ligger mitt i centrum. Vi båda ser verkligen fram emot den här flytten, det enda som känns jobbigt är flyttstädningen. Jag och min sambo bokade en resa för några månader sen och tyvärr är vi iväg just när vi ska flytta. Vi bestämde oss därför för att hellre boka flyttstädning än att avboka hela vår resa.

Även fast det känns rätt stressigt med en resa mitt i allt just nu så tror jag att vi kommer tycka det är rätt skönt att ta en paus från flytten när vi är mitt i den sen. Vi hittade Larssons Allstäd som utför flyttstädning i Helsingborg, där vi bor. De verkar väldigt duktiga och har varit i branschen i över 30 år vilket känns tryggt och som att de kan sin grej.

Det ska bli så skönt att åka på semester och komma hem till en helt ny lägenhet. Såklart kommer det vara mycket att göra och packa upp men vi behöver åtminstone inte tänka på vår gamla lägenhet efter det. Nu ser jag verkligen fram emot både vår resa och att komma hem till en helt ny lägenhet!

flyttstädning Helsingborg Larssons Allstäd