Blogg om jobb, företag och tjänster

Blogg om jobb, företag och tjänster

Flyttfirma i Göteborg

- Posted in Tjänster by

Vi anlitade en jättebra flyttfirma i Göteborg

Jag har precis flyttat till en större lägenhet strax utanför Göteborg. Tänkte berätta lite av min upplevelse kring detta för andra som går i samma tankar eller ska flytta snart. Jag bodde i en tvåa som var beläget väldigt centralt i Göteborg, men vi bestämde oss för att flytta till en trea en bit utanför istället. Man får lite mer för pengarna där helt enkelt.

Jag kände nu att jag behövde lite mer utrymme i min bostad. Jag har flyttat ihop med min tjej samtidigt som jag jobbat mycket hemma pga Corona. Då kan väggarna snabbt krympa. Det uppdagas då att man är i behov av större yta mer nu än förr.

Vi anlitade en flyttfirma i Göteborg då vi båda var väldigt upptagna med våra jobb kring flyttdatumet. Så otroligt skönt det var! Detta är något jag helt klart kommer att göra igen. Innan flytten var jag lite orolig över att anlita en flyttfirma då det var mycket som jag var rädd om. Saker som verkligen inte fick gå sönder som inte går att ersätta. Men inte en enda grej blev skadad eller gick sönder. Allt var helt och fint. Perfekt placerat i lägenheten var grejerna med. Alla lådor som skulle vara i köket stod i just köket osv. Det underlättade för oss när vi sen packade upp allt. Det sparade oss mycket tid.

Flyttstäd var även något vi anlitade dem för. Efter att alla våra saker var flyttade till nya lägenheten, städade dom vår gamla lägenhet. Vi hade fått en punktlista med allt som skulle städas som vi gav till dem. Hyresvärden var jättenöjd på besiktningen av lägenheten och så även vi. Detta är den smidigaste flytten jag någonsin varit med om. Och det har jag Vasa Flytt att tacka för. Nästa gång vi flyttar kommer vi helt klart att använda oss av deras flyttfirma igen.

flyttfirmor Göteborg Vasa Flytt AB